EnErgo* recruitment

logo En ergo web
“En-Ergo” is een full service recruitment bureau met als specialisatie de sectoren ICT en techniek.
We werken uitsluitend met werknemers uit de Europese Unie. Daardoor zijn onze kandidaten snel inzetbaar, heeft de werkgever geen extra administratieve lasten en blijven de cultuurverschillen op de werkvloer beperkt.

Voor “En-Ergo” is werving en selectie van de meest geschikte kandidaten natuurlijk de essentie van haar werk. Maar we gaan verder dan de match tussen kandidaat en functieprofiel. Het letten op de karaktereigenschappen en voorkeuren van de kandidaat om een goede koppeling te maken met de waarden en cultuur van de organisatie is de eerste vanzelfsprekende stap.

Wat ons onderscheid is dat wij kandidaat (en opdrachtgever) volledig “ontzorgen”!
Dit door een uitgebreid pakket van diensten die veel verder gaat dan “relocation”. Dit betekent full-service begeleiding en advies zodat een snelle en zorgeloze integratie van de nieuwe werknemer in de Nederlandse samenleving mogelijk is. De garantie van goede kwalificaties en een uitstekende screening kunnen we alvast geven. Onze kandidaten hebben een uitstekende beheersing van het Engels en zijn, zonder administratieve rompslomp, snel inzetbaar. Hun opleidingen zijn niet alleen zeer degelijk maar ook van een heel hoog niveau (Master of PhD). Het feit dat het Europese werknemers betreft bespaart administratieve lasten en staat garant voor beperkte cultuurverschillen op de werkvloer.

Een korte presentatie van onze visie op recruitment.